Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cl Cosmetics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Lapte de iapa capsule
123 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Capsule de lapte de iapa 90 capsule
Stimuleaza cresterea si dezvoltarea bacteriilor bune din flora intestinala, inhiband bacteriile rele ce ne cauzeaza atatea probleme in viata de zi cu zi.

Descriere

Istorie: Popoarele ruse din stepa Mongoliei si nomazii din Sahara consumau lapte de iapa pentru intarirea imunitatii corpului si ca remediu pentru diferite boli. In ultimele decenii a inceput sa fie utilizat din ce in ce mai mult.
Iepele sunt cai belgieni ce traiesc in herghelii impreuna cu manjii. Din momentul in care acestia ating varsta de 8 saptamani si pot manca singuri altceva inafara de lapte, se incepe mulgerea iepelor. Dimineata iepele sunt despartite de manji pentru a fi mulse de 5 ori pe zi. Ele primesc alimente sanatoase si variate pentru o buna productie de lapte. In timpul perioadei de lactatie(aproximativ an) iepele nu sunt tratate cu medicamente si sunt regulat controlate de veterinar.

Pentru cine: toata lumea.
Scop: Pulberea se obtine la herghelie prin procedura de “uscare prin inghetare” deoarece astfel se pastreaza toate vitaminele(A,B1,B2,B6,B12,C si K) si mineralele( ).

Este bogata in albumina (ce face laptele mai gustos) si saraca in grasimi(1%).Pulberea este 100% pura, fara adaos de conservanti, arome sau coloranti. Capsulele aduc aceleasi beneficii ca si laptele proaspat. Deoarece igiena este foarte importanta , un laborator acreditat recolteaza si controleaza in mod regulat probe de lapte.

Laptele de iapa este recomandat:

- ca energizant pentru sportivi..
- pentru oboseala si stres.
- pentru recuperare mai rapida dupa o operatie.
- pentru articulatii mai rigide si disconfort in diferite perioade ale anului.
- pentru persoanele ce au probleme cu colesterolul.
- pentru constipatie (rezultatele se vad in general dupa 10 zile, depinzand de la persoana la persoana), dureri abdominale.
- eruptii cutanate ale pielii, psoriazis.
- intoleranta = alergie la laptele de vaca, soare, polen.
- pentru dificultati cu digestia, balonare, eructatii.
- probleme cu metabolismul;capsulele stimuleaza curatarea interna ( in cazul in care metabolismul nu functioneaza bine,toxinele raman in organism si se raspandesc prin vasele de sange in tot corpul).
- nu provoaca mucus, este foarte bun pentru copii.
Laptele creste rezistenta corpului, ofera vitalitate si energie. Datorita compozitiei sale unice ofera sprijin deosebit in timpul perioadei de recuperare.
Pe scurt, laptele de iapa este un aliment foarte sanatos, ce poate preveni si reduce multe probleme ale aparatului digestiv si a sistemului imunitar. Poate fi consumat si profilactic pentru a fi sanatos si in forma.

Mod de administare: 3 x 600 mg pe zi.
O cutie contine 90 capsule, cura pentru o luna.
Din Gura in Gura